GAILETEN ERREZETA
OSAGAIAK:
- 230gr Olo aleak
- 100gr Irin
- 150gr azukre
- Legami kimiko koilaradaka erdia
- Gatz pixka bat
- 2 arrautza
- 150ml Oliva olioa
- vainilla esentzia goilarakada bat
1.- Olo aleak, irina, azukrea, legamia eta gatza nahasten ditugu ontzi batean.
2.- Beste ontzi batean arrautzak, olioa, vainila esentzia nahasten ditugu. Nahastuta dagoenean beste ontziakoarekin nahasten dugu.
3.- Guztia nahasten dugu, nahasteko espátula bat erabiliko dugu.
4.- Dena nahastuta dagoenean, bolatxoak egingo ditugu eskuekin eta labeko bandeja baten jarriko ditugu.
5.- Labea 180º tan jarriko dugu eta temperatura horretara heltzean sartuko dugu bandeja labean. 12 minutu egon behar dute gailetek labean.
6.- Labetik atera ondoren hozten utziko ditugu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario