2013/09/22

ERREZETAK

GAILETEN ERREZETA


OSAGAIAK:
- 230gr Olo aleak
- 100gr Irin
- 150gr azukre
-  Legami kimiko koilaradaka erdia
- Gatz pixka bat
- 2 arrautza
- 150ml Oliva olioa
- vainilla esentzia goilarakada bat

1.-  Olo aleak, irina, azukrea, legamia eta gatza nahasten ditugu ontzi batean.

2.- Beste ontzi batean arrautzak, olioa, vainila esentzia nahasten ditugu. Nahastuta dagoenean beste ontziakoarekin nahasten dugu.

3.- Guztia nahasten dugu, nahasteko espátula bat erabiliko dugu.

4.- Dena nahastuta dagoenean, bolatxoak egingo ditugu eskuekin eta labeko bandeja baten jarriko ditugu.

5.- Labea 180º tan jarriko dugu eta temperatura horretara heltzean sartuko dugu bandeja labean. 12 minutu egon behar dute gailetek labean.

6.- Labetik atera ondoren hozten utziko ditugu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario